Доставка – срок и цена

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при покупка над 100лв. за всеки артикул поръчан чрез онлайн магазина! Доставката се извършва с куриерска фирма Speedy на територията на Република България. Срокът за доставка на продукта от електронния магазин е до 2 работни дни с изключение на събота, неделя и официални празници, където доставката се извършва в първия работен ден след тях. Клиентът има право първо да отвори, пробва или премери поръчания от него артикул и чак тогава да го заплати на куриера. При отказ или подмяна на стоката от страна на клиента, транспортните разходи по връщането на артикула са за сметка на потребителя. 

 

Как да поръчам?

Поръчка на артикул през интернет сайта denisport.net се осъществява по следните начини:
След като е избран желаният артикул и размер, се натиска бутон КУПИ, при което артикулът автоматично се добавя във Вашата количка. Може да продължите с пазаруването и да добавяте нови продукти или да се пристъпи към оформяне на поръката. Въвеждат се данни, необходими за коректното изпълнение на поръчката – имена, град, адрес и телефон за връзка, след което следва потвърждение на покупката. Клиентът получава на електонната си поща съобщение за направената поръчка с информация за основните характеристики на заявената стока, нейната продажна цена и адрес за доставка. Представител на denisport.net ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и адреса на доставка. Поръчка може да се направи и на телефон 0877 077 795

Плащане

Заплащането на поръчан артикул или артикули се осъществява с наложен платеж при получаването и одобряването на стоката от страна на клиента. Клиентът има право  да отвори, пробва или премери поръчания от него артикул и чак тогава да го заплати на куриера.

Рекламации

Клиентът има право първо да отвори, пробва или премери поръчания от него артикул и чак тогава да го заплати на куриера. В случай, че констатира явни недостатъци, незабавно да информира лицето извършващо доставката и да откаже доставения му артикул. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по – късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция. Телефон за рекламации – 0877 077 795 (тарифата е според абонаментния ви план)