Често задавани въпроси

Продуктите в сайта оригинални ли са?

Всички продукти публикувани в сайта denisport.net са напълно оригинални, с доказано качество и произход на съответната марка. Всички стоки в сайта denisport.net са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори на големите марки. В резултат на тези ексклузивни партньорства потребителите на този сайт могат да се възползват от оригинални продукти на несравнимо добри цени.

Имам ли право да прегледам и пробвам продукта преди да го заплатя?

Всяка една наша пратка пътува с възможност артикула да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера. Ако продукта не е това което очаквате или размера не е точен, можете да откажете продукта, като заплащате разходите по връщането на пратката.

Мога ли да заменя или върна продукт?

Ако искате да замените или върнете даден продукт имате право да направите това в 14-дневен срок от датата на подписването на приемо-предавателния протокол (товарителница). В този случай сте длъжни да върнете  артикула във вида в който сте го получили – със запазена опаковка в нейната цялост (опаковката на пратката може да бъде отваряна), пълна окомплектовка (етикети, стикери, пиктограми, кутия) и придружаващата я документация. Ако тези условия са спазени, веднага след като получим продукта обратно от Вас, ще направим замяна за предварително избрани от Вас модел или ще възстановим пълната му стойност в рамките на пет работни дни.

Колко ще ми струва доставката на продукт?

Всички клиенти на сайта denisport.net могат да се възползват от напълно безплатна доставка, ако поръчката им надвишава 100лв. Това важи и за артикулите които са в промоция или на разпродажба. Ако стойността на поръчката е под 100лв.  цената на доставка с куриерска фирма Speedy е приблизително  5 – 6.50лв. в зависимост от зададеният адрес.

За колко време е доставката?

Всички продукти от сайта denisport.net се доставят за до два работни дни. Доставката се извършва с куриерска фирма Speedy на територията на Република България. Срокът за доставка може да е по-дълъг ако поръчката е направена в събота, неделя или официални празници, където доставката на продукта се извършва в първия работен ден след тях.

Кой е правилния размер за мен?

Когато изберете даден модел дреха или обувка в дясно до наличните ни размери се намира нашата таблица с размери въз основа на която можете да изберете правилния за Вас размер. Имайте предвид, че тази таблица е ориентировъчна и в някой случай може да има несъответствия. Ако искате да разберете повече информация за желания от Вас продукт, можете да зададете зададете въпрос на имейл адрес: office@denisport.net или на телефон: 0877 077 795 (тарифата е според абонаментния ви план)

Мога ли да поръчам продукт, който не присъства в сайта?

Всички продукти, които са пуснати в продажба, са изложени на сайта. Ако там няма в наличност даден размер, можете да проверите възможностите за евентуална доставка, като отправите питане към центъра за обслужване на клиенти: 0877 077 795 (тарифата е според абонаментния ви план)

Мога ли да поръчам продукт в други разцветки?

Всички цветове, налични в офертата ни за продажба, са изложени на сайта. Ако някоя разцветка не е представена на сайта, означава, че продуктът не е наличен в нашия магазин.