Оригинални или реплика?

От днес имаш нови маратонки,но все още се чудиш дали са оригинални или реплика,тук ще получиш съвети как да провериш автентичността им.

1. Разбира се напълно логично е да започнем от опаковката,тя е първият признак за оригиналността на продукта. Дори няма кой знае какви черти, по които да следиш,кутията на репликата си личи от далеч,тя няма дори да се доближи до визията на тези които се предлагат в официалния дистрибутор на дадена спортна марка.Често репликите дори пристигат без кутия,което също подсеща за това,че нещо не е наред.

2. Материята е още един признак за дадената стока,по която лесно ще различиш оригинала.Дори репликата да е изработена също като оригиналните маратонки,от естествени материи,пак лесно ще се различат от материите на оригинала.Имитиращите продукти са с по – груба и твърда материя,най – вече в подметките.

3. SKU номерът е индивидуален номер на всяка партида обувки,този номер присъства на две места : на кутията и на етикета на маратонките.

4. Как се усещат при първо обуване- да и по този начин ще усетиш оригиналните маратонки още от първите си стъпки с тях!

За да пазаруваш оригинални маратонки и да си сигурен,че са такива,винаги пазарувай от проверени магазини,провери първо тук,ние ти предлагаме 100 % оригинални маратонки от най-известни марки!

Related News

Leave Your Comment